Sjukt inlägg i den politiska debatten.

Kort resume från Almedalen
Centerpartiets arrangerade sitt årliga miljöseminarium under Almedalsveckan med bla USA:s vice energiminister. Diskussionen fokuserade på hur ny teknik kan lösa delar av framtidens klimatutmaningar energiministern lovordade Maud Olofsons arbete att ställa om från fossila bränslen till bio drivmedel.
.



Fredrik Reinfelt kom till Almedalen, något blek, frisyren kändes slätstruken. En kanske något ledigare klädsel hade varit att föredra i sommarstaden Visby. Fredriks tal i Almedalen var något tunn, rösten ville liksom inte bära sig riktigt. Ett plus dock för de välputsade skorna.



Någon som tycker inlägget är konstigt??

Kommentarer
Postat av: anne

Ehhhh...Det sa inget konkret! hur ska problemen lösas? När hade Reinfeldt något annat än en slätstruken frisyr, eller var det Se & Hör som gjorde denna rapport?

2008-07-24 @ 09:49:20
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Helen

Du är inne på rätt spår, jag blir ibland så trött på att kvinnor, inte alltid men ofta, beskrivs utifrån vad de har på sig och hur de ser ut, medan männen beskrivs utifrån vad de sagt och gjort. Så jag gjorde tvärtom. kanske lite långsökt.

2008-07-24 @ 22:11:18
URL: http://probador.blogg.se/
Postat av: anne

Jaha! Inte fattade jag att du manipulerat med texten heller! Tyckte bara att vem bryr sig om Rheinfeldts kläder och avsaknad av frilla..?! Hahahahaaaa!

2008-07-25 @ 22:54:23
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0